073-7814402

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מסעדת הבשרים פרה גדרה נמצאת בעיר גדרה, אולם מושכת אליה מבקרים וחובבי בשר מרחבי הארץ כולה. לא יתכן ביקור בגדרה מבלי לעצור במתחם המסעדה המעוצבת, לבחור בנתח בשר טרי, מיושן ועסיסי, ולהשיק כוסות יין להנאה ולחיים הטובים.

מסעדת פרה גדרה - איכות המנות

מסעדת פרה גדרה היא ביתם של חובבי בשר, יין משובח, אירוח מפנק ואווירה טובה. על מנת להבטיח את איכות הבשר, במסעדה מוגשים נתחי בקר טריים בלבד, מפרות מקומיות אשר גדלו ברמת הגולן. הנפחים נפרסים ומיושנים על ידי צוות קצבים מיומנים וראשונים בתחומם, כאשר כל נתח עובר תהליך יישון שונה, בהתאמה לאופיו.

הנתחים הטריים מגיעים למסעדה מדי יום, ישירות מן הקצבייה המובחרת של המסעדה, ומותאמים למנות הדגל בתפריט המסעדה.

במסעדת פרה גדרה אנו מקפידים על טריות ואיכות של כלל חומרי הגלם, החל מנתחי הבשר ועד אחרון הירקות. כל מנה מטופלת ביד אומן, על ידי צוות המטבח המיומן ובהובלת שף בכיר, ומשלבת בין מראה עיניים לטעמים משכרי חושים.

תפריט המסעדה הוא תפריט עשיר, אשר כולל מנות ראשונות מגוונות, שילוב בין לחם מחמצת טרי הנאפה במקום, סלטים טריים ורעננים, ומנות בשר המהוות אפרטיף למנות העיקריות.

המנות העיקריות מתמקדות במנות הדגל הן הסטייקים- נתחי הבקר המשובחים המטופלים ונצלים במקום ומוגשים לצד תוספות המשתלבות בצלחת ובחך ויוצרים יחד את המנה המושלמת.

מהו בשר מיושן?

יישון בשר הוא תהליך של אחסון הבשר בתנאים ייעודיים, במטרה להביא לריכוך שלו ולהשבחת טעמו. יישון הבשר מתבצע בטמפרטורה של אפס מעלות ובתנאי לחות גבוהים, תנאים אשר מסייעים לפירוק האנזימים שבבשר, להסרה של השכבה החיצונית שלו, ולריכוך של הנתח. ישן מספר שיטות ליישון בשר, בניהן יישון על גבי משטחים, יישון בתלייה תוך הגרת נוזלים ויישון בוואקום שנועד דווקא לשמר את הנוזלים. כל תהליך מתאים לסוג אחר של נתחים ולצורך אחר, כאשר תהליך יישון הבשר כולו אורך לרוב בין עשרים ואחת לששים ימי יישון.

במסעדת פרה גדרה כל הנתחים מוגשים לאחר תהליך יישון מקצועי, ברכות מושלמת ובטעמי בשר מודגשים וייחודיים.

ניתן לבחור בתפריט המנות העיקריות גם במנות המבורגר או שניצל, לצד מגוון תוספות, ומשפחות המגיעות לבלות במקום גם ייהנו מתפריט ילדים מותאם.

מרימים לחיים- אלכוהול משובח לצד האוכל

אל התפריט הראשי מתלווה תפריט היינות והאלכוהול של מסעדת בשרים פרה גדרה, המשקף את ההבנה של המקום בבשר וביין, ואת הקשר בין השניים. בתפריט האלכוהול ניתן למצוא יינות משובחים בלבד, מיקביי בוטיק מקומיים בישראל ומיקבים בעלי מוניטין באיטליה, ספרד, צרפת וארגנטינה. לצד היינות ניתן להנות גם מבירה קרה מחבית או בבקבוק ומבחר משקאות אלכוהוליים נוספים. המלצרים במסעדה ישמחו לסייע ולכוון, בהתאמת היין המתאים ביותר לנתח הבשר הנבחר.

מסעדת פרה גדרה- מסעדה של אווירה

התפריט העשיר והמנות המוקפדות הם אמנם הסיבה העיקרית לשמה אנשים שמים פעמיהם מכל קצוות הארץ ומגיעים למסעדת פרה גדרה אולם רבים מן האורחים מעידים כי מלבד ההנאה ממנות השף ומנתחי הבשר המעולים, המסעדה פשוט מספקת את האווירה והחוויה הטובה ביותר לחובבי הבשר והיין בישראל. המתחם המעוצב, המוזיקה הנעימה, השירות המעולה שניתן באמצעות צוות מלצרים מיומנים שמבינים בבשר וביין, והבילוי עם אנשים שמבינים בבשר ונהנים ממנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מספר זה הינו מספר וירטואלי, שהוא חלק משירות תוכן המופעל על ידי זאפ גרופ בע"מ ומפנה את המתקשר לבית העסק.
משתמש העושה שימוש במספר הווירטואלי, מסכים כי החברה תהא רשאית לשמור את מספר הטלפון ממנו התקשר, לכלול אותו במאגר מידע או ליצור באמצעותו קשר עם המשתמש, וכן כי המספר עשוי להשתנות מעת לעת.

מספר הטלפון הרגיל של בית העסק הוא
08-9398220

דילוג לתוכן