עמוד הבית > קצת עלינו
קצת עלינו
מסעדת פרה גדרה מדגמנת עיצוב כפרי מאופק וחמים, עם מנות שגונבות את כל ההצגה. הטיפול המסור והייחודי בבשר הטרי, החל מחדר היישון, דרך בדיקות יומיות קפדניות ועד מטבח המסעדה, הוא זה שהופך את הבשר הטוב שלנו, לבשר מצוין
גאווה ישראלית: כל הדרך מהפרה, ל"פרה גדרה"
נקודת הפתיחה לכל ההתרחשות במסעדה היא הבשר שלנו שמגיע טרי מפרות ישראליות מרמת הגולן לאטליז פרה גדרה שם המומחים שלנו מקצבים את הבשר ומיישנים אותו. בחדר היישון הבשרים עוברים בקרת איכות מחמירה ללא פשרות על בסיס יומי ומשם כל נתח יוצא למסעדה בזמנו.
האווירה, המנות והסוד שמאחורי הטעמים החדים
כשתגיעו לרחוב הבילויים, תבחינו במבנה צנוע עם ויטרינה קטנה ומיד תכנסו לאווירה הכפרית החמימה. המסעדה מעוצבת במינימליסטיות מושלמת שמשאירה הרבה מקום למנות המרשימות, אלו שנותנות את הטון ואת הניחוחות.
השאיפה המתמדת שלנו היא לשיפור בכלל התחומים ובפרט בטעמי ואיכות המנות: עבודה עם מיטב הספקים בארץ ובחו"ל, מיטב חומרי הגלם והעמקה והתמקצעות של כלל הגורמים במסעדה בשלל התחומים: בשר, יין, אלכוהול וחווית האירוח.
נתחים על העצם הם הדגל של המסעדה – מיושנים על העצם במשך 20 עד 60 ימים ביישון יבש אשר מעשיר ומעמיק את הטעמים בכל נתח. כבר מנעיצת המזלג הראשונה מגיעים ניחוחות וטעמים מחודדים ומיוחדים.